Florile, ca tematică pe cutiile de chibrituri românești, au fost destul de des utilizate de-a lungul anilor, ele au apărut pe produsele tuturor celor trei mari fabrici de chibrituri de la București, Brăila și Gherla.

Azi vă voi prezenta o superbă serie, realizată la Fabrica de chibrituri de la Brăila, după privatizarea fabricii, când pe cutii apare deja denumirea nouă a fabricii PAL S.A.

Calitatea cartonului din care au fost confecționate cutiile, dar și a imaginilor florilor, este o dovadă clară că și în fabricile noastre s-au produs cutii de chibrituri de calitate.

Alte flori pe etichetele cutiilor de chibrituri produse la Fabricile de chibrituri București, puteți vedea și pe site, la următoarele adrese:

http://www.modoro.ro/flori.htm

*********************************************************************

Ofer acest „buchet de trandafiri”,  tuturor Doamnelor care poartă prenumele, ca și mine, Dorotea, și care azi, 6 februarie își sărbătoresc onomastica, alături de un călduros La mulți ani !

Fac acest gest în amintirea uneia dintre cele mai fericite zile onomastice din viața mea … undeva … cândva … un Cavaler … un trandafir …

Reclame